Bestyrelse

BESTYRELSE

Formand,
Gustav Aakerlund Jensen

  • Født 1993
  • Læser til markedsføringsøkonom

Selv før jeg kendte til begrebet har jeg altid været liberal. Da jeg var lille hørte jeg tit ’Folk og Røvere i Kardemommeby’ og den dag i dag kan jeg stadig synge med på Politimester Bastians’ sang: ”Man skal ikke plage andre eller sætte livet til, og for øvrigt må man gøre, som man vil”. I min optik beskriver den ene sætning hele essensen ved det at være liberal og derfor lever jeg stadig efter Kardemommelovens § 1.

Efter ca.  80 år med et socialdemokratisk styre kunne Odense i den grad godt bruge noget mere kardemomme og lidt mindre salt. De arbejdsløse, socialt udsatte og offentligt ansatte er fanget i et rigidt system, der hverken tillader frihed eller ansvar. Der bliver skåret i kernevelfærden til fordel for monumenter og prestigeprojekter, der kommer meget få mennesker til gode. Odense er en dejlig by med et mangfoldigt, frisindet og herligt folk. Derfor er det absolut nødvendigt, at den politiske retning er i trit med disse værdier. Vi skal ikke gøre os kloge på, hvad der er bedst for andre menneskers liv, da alle har en forskellig version af definitionen på dette.

Næstformand,
Katrine Basbøll

  • Født 1981
  • Adjunkt

Jeg er med i bestyrelsen for at bakke op om de gode liberale kræfter, som Odense sådan har brug for. Der er brug for flere folk, der står for den vigtige og nære kontakt med borgerne – pædagoger og sosu’er f.eks. og færre rapportskrivere og konsulenter. Derfor er der brug for nogle ædruelig stemmer i byrådet, der ikke lader sig rive så meget med af prestigeprojekter, at man glemmer hvis penge man forvalter og hvorfor.

Kasserer,
Line Lahn Sørensen

  • Født 1990
  • Læser kandidat i Medicin

Jeg er liberal, fordi jeg tror på, at de fleste mennesker kan selv, hvis de bare får lov. Jeg meldte mig til bestyrelsen, fordi jeg gerne vil arbejde for et mere liberalt Odense, hvor kommunen ikke har en finger med i spillet overalt. Vi skal have LA repræsenteret i byrådet for at sikre, at skattekronerne i højere grad bruges på det, de var intenderet til – nemlig kernevelfærd.

Bestyrelsesmedlem,
Jannie Stage

  • Født 1968
  • IT-chef

Vores ældste borgere har krav på et værdigt liv med ordentlig pleje og mere selvbestemmelse. Vores børn skal have skoler, der byder dem velkomne både med en høj faglighed, nærvær og nogle fysiske rammer som vi kan være stolte af. Der skal gøres en indsats og stilles krav til de borgere, der står uden arbejde, men handicappede og syge borgere skal ikke trækkes igennem et ineffektivt spind af regler og leve hver dag i utryghed og en følelse af ikke at høre til nogen steder. Jeg tror på, at det kan lade sig gøre gennem en ordentlig forvaltning af borgernes skattekroner, effektiv administration og mere selvbestemmelse. Højere skatter, prestigeprojekter og besparelser på førnævnte områder er ikke vejen frem. Vi skal have styret Odense i den rigtige retning og det kan vi hvis LA får indflydelse i Odense byråd.